Home

Terapii complementare si alternative, psihologie, psihoterapie integrativa

logo
                        

Bad karma: we can't find that page!

You asked for http://www.universulterapiilor.ro/88-prezentari-carti/327-scapa-de-pietre-la-ficat-si-fiere, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

  • the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site:

 

 clinica-qi
 
 
 
 

    

 PSIHOTERAPIA INTEGRATIVA ESTE O PSIHOTERAPIE UNIFICATOARE care, afirmand valoarea intrinseca a fiecarei persoane, raspunde adecvat si eficient la toate nivelele afective, comportamentale, cognitive si fiziologice de functionare ale acesteia, adresandu-se totodata dimensiunii spirituale a vietii.

Termenul „integrativ“ aşa cum este el folosit în modul nostru de abordare a psihoterapiei integrative are o sumă de înţelesuri. În primul rând se referă la procesul de integrare a personalităţii, care include ajutorarea clienţilor să devină conştienţi de şi să asimileze conţinutul stărilor lor fragmentate şi fixate ale sinelui într-un ego neopsihic, să-şidezvolte un sens al sinelui ce descreşte nevoia unor mecanisme deapărare şi a unui script de viaţă, şi să reangajeze lumea şi relaţiile având un contact deplin. Este un proces de realizare a unui întreg: luarea aspectelor renegate, inconştiente, nerezolvate ale egoului şi transformarea lor în parte a unui sine coeziv.

„Integrativ“ se referă şi la teoria integrării – aducerea alături de psihoterapie a abordărilor afective, cognitive, comportamentale,fiziologice şi de sistem. O atenţie centrală a unei psihoterapii integrative este evaluarea dacă fiecare din aceste domenii – afectiv,comportamental, cognitiv şi fiziologic – este deschis sau închis unui contact (intern sau extern) şi aplicarea metodelor care sporesc acestcontact.Conceptul de contact intern şi extern este folosit în cadrul unei perspective a dezvoltării umane în care fiecare fază a vieţii prezintă sarcini mărite de dezvoltare, sensibilităţi unice în relaţia cu alţi oameni, şi oportunităţi de a învăţa mai mult.

logo

   
  pulbere de iarba
 
 

 

hofigal

I

gemoderivat-stejar-muguriIn ciuda terapiilor din ce in ce mai sofisticate viermii paraziti s-au adaptat si au devenit rezistenti la medicamente. Este necesara de aceea o innoire permanenta a arsenalului terapeutic.

Tocmai din acest motiv e util sa utilizam si tratamentele naturale.Printre cele mai cunoscute plante cu efect antihelmitic sunt:ceapa,usturoiul,prazul,cimbrul. (mai mult)

helminon

SEO