Medicină

Terapii complementare si alternative, medicina integrativa, psihologie

logo
                        
Povestea "chirurgului-microscop" de la Bârlad. Medicul Oleg Tacu are o acuitate vizuală ieşită din comun şi suturează vase de sânge fără ajutorul lentilelor

Medicul Oleg Tacu, de la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, replantează cu succes membre amputate fără a se ajuta de microscop. Singurul specialist în microchirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, Oleg Tacu, face adevărate minuni cu ochiul liber.

Chirurgul originar din Republica Moldova are o acuitate vizuală aparte, care îi permite să opereze fără microscop. Chirurgul-fenomen face intervenţii chirurgicale extrem de dificile, bazându-se pe ştiinţă, pe dexteritatea dobândită în ani de muncă, pe pasiunea dusă la extrem şi pe ochii de şoim cu care l-a înzestrat natura.

Oleg Tacu, în vârstă de 36 de ani, este medic specialist în microchirurgie plastică şi reparatorie. El reuşeşte să facă intervenţii pe care alţi chirurgi nu le-ar putea efectua fără ajutorul microscoapelor performante. Medicul Tacu replantează membre amputate, suturează nervi, vase de sânge şi ligamente fără microscop.

Citeşte mai mult: www.adevarul.ro

 dr1
 
 
 
hofigal
hcomplet
 ....................................................................

psihoterapie homeopatie

 
 certuri
  
 ------------------------------------------------- 
 de ce
 
anxietate 12
 
Ayurveda cabinet
 
 
 
 
 

    

logo

   
  pulbere de iarba
 
 

 

hofigal

  

helminon

SEO