Terapii alternative

Terapii complementare si alternative, medicina integrativa, psihologie

logo
                        

c2

Atingerea Cuantica este o metoda de vindecare cu mâinile atât de eficientă, încât literalmente trebuie să vezi cu ochii tăi pentru a crede în ea. Cu o simplă atingere uşoară pe propriul corp sau pe corpul unei alte persoane, orice om poate accelera dramatic răspunsul vindecător al organismului în cauză. Efectul este atât de imediat şi de ieşit din comun încât poţi asista chiar la o realiniere spontană a oaselor în urma (mai mult)

top

Totul despre Reiki

rReiki este o tehnică holistică neinvazivă ce permite receptarea şi transmisia energiei vitale naturale. Această carte exhaustivă conţine tot ce trebuie să ştii despre acest subiect, inclusiv informaţii referitoare la istoria şi dezvoltarea acestui sistem, o privire de ansamblu aruncată diferitelor şcoli şi tradiţii de Reiki, instrucţiuni pas cu pas pentru aplicarea exerciţiilor de manipulare a energiei şi a celor terapeutice, precum şi poziţiile cu mâna pentru cele trei grade ale sistemului Reiki. La toate acestea se adaugă informaţii referitoare la autotratament şi la vindecarea altor persoane, precum şi tratamentele necesare pentru alinarea unei game largi de simptome ale celor mai comune afecţiuni şi probleme emoţionale. Dacă vei citi această carte, nu vei mai avea vreodată nevoie de un alt ghid pentru a practica Reiki.

Reiki este o practică extrem de personală. Experienţa ta legată de Reiki nu va fi identică cu a mea. Dacă ai învăţat deja să practici Reiki, este posibil ca metodele învăţate să fie diferite de cele descrise în această carte. Şi totuşi, cu toţii practicăm folosirea aceleiaşi energii universale cunoscute sub numele de Reiki. După părerea mea, aceste diferenţe pot întări comunitatea Reiki, atât timp cât vom rămâne deschişi în faţa ideii că există mai multe modalităţi de a utiliza această energie universală, (mai mult)

top

Asociația pentru Dezvoltarea Psihologiei Smart PSI

smartBucurești, 25 februarie 2017

organizează următoarele workshop-uri, creditate de Colegiul psihologilor în psihologia muncii și organizațională și psihologia transporturilor, cu câte 5 credite profesionale 

“Intervenție psihologică la nivel organizațional în scopul dezvoltării personale și a dobândirii de abilități suplimentare de către angajați”

“Criteriile de performanță ale conducătorilor auto, elementele centrale ale analizei compatibilității cu postul de muncă”  (mai mult)

top

MASAJUL YUMEIHO – SECRETUL ORGANISMULUI SANATOS

yumeiho1

Când oamenii vor înţelege că terapia prin masaj prelungeşte viaţa prin transferul de energie care se produce, viaţa le va fii mai lungă şi plină de reuşite. Vor înţelege şi vor reuşi.

Yumeiho este atât o terapie naturistă, cât şi o metodă de prevenire a bolilor. Conform ei, se maseză anumite părţi ale corpului pentru a ridica puterea naturală de rezistenţă la boli şi în scopul vindecării. Folosind-o, nu mai sunt necesare medicamente,injecţii sau operaţii, avantajul ei fiind acela că nu există efecte secundare. (mai mult)

top

  
 Atingerea cuantică – Puterea de a vindeca

mare Atingerea Cuantica Richard Gordon Adevar DivinIndiferent dacă eşti complet novice sau dacă eşti un profesionist în domeniul chiropracticii, al fizioterapiei, un vindecător sau un alt profesionist în domeniul sănătăţii, Atingerea Cuantică îţi poate permite accesul la o dimensiune a vindecării pe care până acum nu ai cunoscut-o.
Cartea de faţă te învaţă limpede cum să îţi foloseşti respiraţia şi anumite tehnici de focalizare asupra corpului pentru a-ţi amplifica atât de mult nivelul energetic încât să poţi realiza printr-o simplă atingere corecţii spontane ale posturii fizice prin realinierea corectă şi naturală a oaselor. În plus, durerea şi inflamaţiile dispar rapid, iar procesul de vindecare al oricărei boli devine foarte accelerat. Munca propriu-zisă este atât de uşoară încât până şi copiii o pot practica cu uşurinţă; şi totuşi, ea este atât de puternică încât este susţinută la ora actuală de medici, specialişti în acupunctură şi chiropracticieni. Corpul uman ştie cum să se vindece singur; de aceea, tot ce trebuie să facă practicantul este să îşi transfere energia în zonele afectate de durere sau de boală. Pentru milioane de oameni care suferă de dureri de spate sau de gât, aceasta s-ar putea dovedi cea mai rapidă, cea mai sigură şi cea mai eficientă metodă de tratament descoperită vreodată.
Atingerea Cuantică poate fi de asemenea extrem de utilă dacă este aplicată unei mari varietăţi de situaţii, cum ar fi vindecarea la distanţă, gestionarea echilibrului emoţional sau vindecarea animalelor de casă. Viitorul a sosit deja. Atingerea Cuantică nu reprezintă doar o descoperire extrem de profundă, ci şi o aptitudine esenţială pe care o avem cu toţii (mai mult)

top

Gemoterapia

gemoderivat ienupar mladitePoate ati observat ca, in timpul sezonului rece, pielea este mai uscată, mai îmbătranită, are un aspect galbui şi nu mai prezintă prospeţimea de altadată. Neajunsurile la care este supusă pielea se datorează în mare parte  faptului ca în timpul iernii, organismul este lipsit de o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale, fiind expus în permanenţă variaţiilor de temperatură. De aceea, în acesta perioadă, se impune să acordăm o atenţie deosebită îngrijirii obrazului.

(mai mult)

top

 
 
 
 

    

logo

   
  pulbere de iarba
 
 

 

hofigal

  

helminon

SEO