Terapii alternative

Terapii complementare si alternative, medicina integrativa, psihologie

logo
                        

eric 

Binecunoscutul şi apreciatul dr. Eric Pearl revine în România!!!

Faimosul doctor care a descoperit cum funcţionează frecvenţele reconective şi care a uimit o lume întreagă cu descoperirea sa va susţine o conferinţă fascinantă despre Vindecarea reconectivă

la Bucureşti, în 6 mai 2017.

Participă la aceasta captivantă prezentare din 6 mai 2017 şi vei experimenta realitatea contactului cu frecvențele reconective într-un mod pe care îl poţi integra în viaţa ta pentru totdeauna.

Asigură-ţi locul la prezentare şi vei afla de ce vindecarea reconectivă uimeşte comunitatea medicală, vei descoperi de ce spitale şi universităţi din întreaga lume investesc timp şi bani în încercarea de a explica   (mai mult)

top

CÂND TOTUL SE SCHIMBĂ, SCHIMBĂ TOTUL

Cand Totul Se Schimba Schimba TotulNeale Donald Walsch este autorul cărţilor din seria Conversaţii cu Dumnezeu, iar cartea de faţă este a şaptea care a ajuns pe lista de bestselleruri ale lumii şi a zecea publicată de Editura For You. Viaţa şi munca sa au ajutat la crearea renaşterii spirituale în întreaga lume.


În viaţa noastră apar acum multe schimbări – dar „schimbare” este, oare, egal cu „criză”? Nu. Nu, în cazul în care avem mijloacele de a schimba experienţa schimbării – şi exact aşa ceva reprezintă cartea pe care v-o prezentăm. Aceasta este mai mult decât o carte despre schimbare, este despre modul în care funcţionează viaţa însăşi; este despre însăşi natura schimbării – de ce se întâmplă, cum să o abordăm şi cum să o facem să fie în avantajul nostru. În paginile acestei cărţi găsiţi Nouă Schimbări care pot Schimba Totul.

Este oare posibil ca ceea ce urmează să citiţi să vină la voi chiar in momentul potrivit?

Este vorba despre un dialog continuu, despre cum să abordăm toate schimbările din viaţă – cele care au fost şi cele care vor urma. Mulţumită acestei cărţi remarcabile şi a site-ului care va oferă nenumărate întâlniri online, nu va mai fi nevoie să înfruntaţi singuri aceste schimbări.

Autorul cărţilor Conversatii cu Dumnezeu prezintă o perspectivă nouă şi uluitoare asupra a ceva neaşteptat de simplu: Schimbarea.  (mai mult)

top

 9 MODURI DE A DIMINUA ANXIETATEA

anx10

Traind  cu anxietate poate fi incredibil de dificil. Cele 9 strategii prezentate mai jos sunt doar primul pas spre vindecare. Ia decizii inteligente, adopta o strategie eficienta pe termen lung si nu trai cu aceste simptome pentru totdeauna.

Simptomele severe de anxietate sunt adesea legate de respiratia incorecta. Multi barbati si femei cu anxietate respira incorect, contribuind la cresterea aceasteia si la multe alte simptome suparatoare.

Solutia este controlul respiratiei si, in ciuda aparentelor, nu este ceea ce ai putea crede, folosind tehnici respiratorii complicate.   (mai mult)

 

top

banner mare AHA

top

Sanatate pentru ochii tai

Formula Reconstructiva cu elemente nutritive celulare pentru sustinerea vederii

sanatateoȘtiința a demonstrat că diverse microelemente nutritive și componente naturale din plante au o importanță crucială în susținerea funcționării ochilor: microelementele nutritive sunt necesare pentru celulele care alcătuiesc ochii, pentru nervul optic care transmite semnalele luminoase de la celulele ochilor la creier, pentru celulele mușchilor ciliari care se întind și se relaxează pentru a controla focalizarea cristalinului, pentru vasele de sânge care hrănesc ochii cu oxigen și elemente nutritive. (mai mult)

top

7

Cauzele bolilor in medicina traditionala chineza

Medicina tradiţională chineză ia in considerarea 7 sentimente – bucuria, furia, tristeţea, suferinţa

sufletească, îngrijorarea, teama şi spaima - specificând faptul că excesul acestora duce la
apariţia bolilor.

Atunci când stimularea emoţională este repetată, bruscă sau exacerbată, pragul de
adaptabilitate a organismului este depăşit, fiind afectate funcţiile sale fiziologice. Astfel vor fi
afectate sângele şi energia organelor interne, ceea ce va duce la apariţia bolii.

Bucuria excesivă afectează inima şi încetineşte circulaţia energetică. Pot apărea simptome ca:
palpitaţii, insomnie, gândire neclară, infarct; (mai mult)

 dr1
 
 
hofigal
hcomplet
 ....................................................................

 

Theta Healing Ovidiu Adrian Grigor
 

psihoterapie homeopatie

 
 certuri
  
 ------------------------------------------------- 
 de ce
 
anxietate 12
 
Ayurveda cabinet
 
 
 
 
 

    

logo

   
  pulbere de iarba
 
 

 

hofigal

  

helminon

SEO